• Home
  • Behandelingen
  • Wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van een gezicht. Zijn uw wenkbrauwen door de jaren heen dunner geworden, kunnen we ze bij PMU Salon met permanente make-up hun vertrouwde `eigen` vorm weer teruggeven. Geen uren meer voor de spiegel rommelen met sjablonen en potloodjes, bang zijn om te zwemmen of `kaal` wakker te worden. Permanente make-up biedt u de perfecte en natuurlijke oplossing.

Een half uur voordat uw afspraak gepland staat, mag u de EMLA crème die u bij de apotheek gekocht heeft, aanbrengen. Breng een dikke laag aan op de plek van de wenkbrauwen en dek deze af met een stukje vershoudfolie. Let goed op dat de EMLA crème niet in uw ogen komt. 

Allereerst zullen we met u de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor zodat u precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri en Irma Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiene- en veiligheidseisen. De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. 

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich aan een aantal 'regeltjes' houdt tijdens het genezingsproces. Deze 'regeltjes' kunt u teruglezen op het nazorgformulier dat u mee naar huis krijgt. Houd de wenkbrauwen drie dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan met de handen. De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien maar u hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten. 

Zes weken na de eerste behandeling volgt de eerste nabehandeling. Deze nabehandeling die ongeveer een uur duurt, wordt zes weken later gevolgd door de tweede nabehandeling die ongeveer een half uur duurt.

Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl heeft u na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer een uur.

Stel een vraag Afspraak maken

46.17.6.118