Permanente eyeliner

Permanente eyeliner

Terug naar Behandelingen

 

Een permanente eyeliner ondersteunt uw natuurlijke wimpers en maakt uw ogen sprekender. Er zijn verschillende opties mogelijk. Van een subtiel dun lijntje tussen de wimperhaartjes (infralash), tot een brede volle eyeliner of zelfs een permanente eyeliner in twee of drie kleuren. Wilt u ook een eyeliner die altijd goed zit en nooit meer uitloopt, maak dan nu een afspraak bij PMU Salon.

Waarom permanente eyeliner?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom iemand een permanente eyeliner zou willen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gemak. Uw permanente eyeliner loopt nooit meer uit, zit altijd ‘strak’ en zorgt voor net dat beetje extra uitstraling waar je naar op zoek bent. Maar ook als u allergisch bent voor gewone make-up of als u moeite heeft met het aanbrengen van een gewone eyeliner biedt een permanente eyeliner de uitkomst.

Soorten permanente eyeliner

Voor iedere vrouw is er een permanente eyeliner te vinden die bij haar past.

permanente eyeliner

Infralash

Een infralash is een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit subtiele lijntje geeft een natuurlijk effect en meer uitdrukking aan de ogen.

Strakke eyeliner

Een strakke eyeliner is een breder, strak lijntje. Uiteraard kan deze in elke gewenste dikte gezet worden.

Smudgy eyeliner

Dit is een uitgeschaduwde eyeliner die een oogschaduw effect geeft. Een smudgy eyeliner wordt in meerdere kleuren aangebracht en is vooral geschikt voor mensen met grote oogleden.

Onze werkwijze

Afhankelijk van de permanente eyeliner die u kiest, tekenen we de eyeliner voor zodat u precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht.

De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri en Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Tijdens de behandeling houdt u de ogen gesloten en zullen wij de huid ‘spannen’ tussen duim en wijsvinger om goed te werk te kunnen gaan. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt ongeveer 1,5 uur.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich aan een aantal ‘regeltjes’ houdt tijdens het genezingsproces. Houd de behandelde huid drie dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de behandelde huid zo min mogelijk aan met de handen. Deze ‘regeltjes’ kunt u teruglezen op het nazorgformulier dat u mee naar huis krijgt.

Soms kan de huid iets opzwellen na de behandeling. In dit geval zou u de huid kunnen koelen met een coolpack of bijvoorbeeld bevroren doperwten in een zakje. Koel de huid ongeveer 15 min. met een tissue ertussen om bevriezing te voorkomen. Na een dag of vijf vallen de korstjes eraf en zal de pigmentatie iets lichter en smaller zijn.

Nabehandeling

Zes weken na de eerste behandeling volgt de eerste nabehandeling. Deze nabehandeling die ongeveer een uur duurt, wordt zes weken later gevolgd door de tweede nabehandeling die ongeveer een half uur duurt.

Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl heeft u na ongeveer twee jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer een uur.

 

 

Permanente eyeliner

Wil je meer weten over onze behandelingen?