Permanente eyeliner

Permanente eyeliner

Terug naar Behandelingen

 

Een permanente eyeliner ondersteunt je natuurlijke wimpers en maakt je ogen sprekender. Heb je moeite met het tekenen van je eyeliner, ben je allergisch voor gewone make-up of loopt deze altijd uit, dan is een permanente eyeliner voor jou de oplossing.

Permanente eyeliner

Er zijn verschillende opties mogelijk, een subtiel dun lijntje, een brede volle, een smudgy en een eyeliner met wing. De infralash is een subtiel dun lijntje tussen je wimperhaartjes dat ervoor zorgt dat je wimperrand voller lijkt en je ogen op een natuurlijke manier sprekender worden. Een eyeliner kan in elke gewenste dikte met of zonder wing gezet worden. Je hebt hierbij de keuze uit een strakke of smudgy eyeliner. Bij een strakke eyeliner creëren we een strakke volle lijn die eruitziet alsof hij gezet is met een vloeibare eyeliner(pen). Bij een smudgy eyeliner creëren we een zachte schaduwlijn die eruitziet alsof hij gezet is met een oogpotlood.

Onze werkwijze

Afhankelijk van de permanente eyeliner die je kiest, tekenen we de eyeliner voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. Tijdens de behandeling hou je je ogen gesloten en zullen wij de huid ‘spannen’ tussen duim en wijsvinger om goed te werk te kunnen gaan. De behandeling is nagenoeg pijnloos en duurt ongeveer 1,5 uur.

De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri, Long Time Liner, Li Pigments en Hulscher Cosmetics, en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt.

Soms kan de huid iets opzwellen na de behandeling. In dit geval kan je de huid koelen met een coolpack of bijvoorbeeld bevroren doperwten in een zakje. Koel de huid elk uur ongeveer 10 minuten met een tissue ertussen om bevriezing en nat worden te voorkomen. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer één à twee jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

 

Vragen

Heb je vragen? Klik dan even hier om een kijkje te nemen op de FAQ-pagina. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met ons.

Permanente eyeliner

Wil je meer weten over onze behandelingen?