Permanente lipliner

Permanente lipliner

Terug naar Behandelingen

 

Bij het ouder worden loopt de natuurlijke liplijn vaak terug. De lippen worden smaller en de contour onregelmatiger. Met behulp van permanente make-up geven we u weer een mooie en natuurlijke liplijn. Maar ook voor het aanbrengen van een zacht, glossy effect op de lippen, of een intensere lipkleur, bent u bij PMU Salon aan het juiste adres. Er zijn verschillende methodes om de lippen te pigmenteren: lipliner, lipliner met shadow of full lips. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Pigmentatie

U krijgt mooie volle lippen door ze te pigmenteren. Bij te dunne, te lichte of asymmetrische lippen biedt permanente make-up voor de lippen uitkomst.

Permanente lipliner

Een permanente lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren. Door de kleur zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur te kiezen ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat.

Permanente lipliner met shadow

Een permanente lipliner met shadow is een ingeschaduwde lipliner. Hierbij wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de contourlijn wordt ingekleurd. Door het zachte verloop van de lijn wordt een subtiel en natuurlijk effect verkregen.

Full lips

De naam full lips zegt het eigenlijk al, de lippen worden volledig ingekleurd. De ideale methode voor mensen met bleke lippen.

Onze werkwijze

Allereerst zullen we met u de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de liplijn voor zodat u precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen.

Met fijne naaldjes wordt het pigment in de liphuid aangebracht. De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken, zijn afkomstig van Ecuri en Irma Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen. De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich aan een aantal ‘regeltjes’ houdt tijdens het genezingsproces. Houd de lippen drie dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de lippen zo min mogelijk aan met de handen. U mag gedurende een dag of vijf een nabehandelingsproduct, dat u van ons meekrijgt, op de lippen aanbrengen. Deze ‘regeltjes’ kunt u teruglezen op het nazorgformulier dat u mee naar huis krijgt.

De eerste dagen na de behandeling zullen de lippen erg kleurrijk zijn maar u hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Nabehandeling

Zes weken na de eerste behandeling volgt de eerste nabehandeling. Deze nabehandeling die ongeveer een uur duurt, wordt zes weken later gevolgd door de tweede nabehandeling die ongeveer een half uur duurt.

Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl heeft u na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer een uur.

Tips en adviezen

Tip 1: zo intensief en compact als een lippenstift kan een lippigmentatie nooit worden. Ook kan de kleur verschillen per dag onder invloed van kou of warmte.

Tip 2: gebruik van een lipgloss kan de kleur intenser laten lijken.

Tip 3: heeft u regelmatig een koortslip? Neem dan het volgende advies in acht. Start een week voor de eerste behandeling met het innemen van 1 tablet L-Lysine 1000mg en 1 tablet vitamine C-esther 1000 mg per dag. De dag voor de behandeling en de vijf dagen na de behandeling neemt u drie tabletten per dag van elk. Daarna een tablet van ieder tot en met een week voor de volgende behandeling, dan begint u weer opnieuw met het hiervoor beschrevene. Neem de vitamine in op een nuchtere maag, het liefst voor het ontbijt.

Vragen

Heb je vragen? Klik dan even hier om een kijkje te nemen op de FAQ-pagina. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ons.

 

Permanente lipliner

Wil je meer weten over onze behandelingen?