Behandeling

Permanente lippen

Met permanente make-up kunnen we de lippen hun oorspronkelijke vorm teruggeven waardoor ze optisch voller lijken. Ook kunnen we een symmetrische mond creëren of bleke lippen een frisse kleur geven. Welke methode het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wens.

Permanente lipliner
Een permanente lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren. Door de kleur zo dicht mogelijk bij je eigen lipkleur te kiezen ontstaat een mooi en natuurlijk resultaat.

Permanente lipliner met schaduw
Een permanente lipliner met schaduw is een ingeschaduwde lipliner. Hierbij wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de contourlijn ingekleurd. Door het zachte verloop van de liplijn naar de natuurlijke lip wordt een subtiel en natuurlijk effect verkregen.

Full lips
De naam full lips zegt het eigenlijk al, de lippen worden volledig ingekleurd. De ideale methode voor mensen met bleke lippen. Of voor mensen die graag altijd kleur op de lippen hebben zonder dat ze een lippenstift hoeven te gebruiken.

Ben jij geïnteresseerd in een professioneel aangebrachte permanente make-up, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn salon. Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is of wil je graag wat meer informatie, dan ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Werkwijze

Allereerst zullen we samen met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de lippen voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de liphuid aangebracht. De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri, Perfect Eyelash, Irma Hulscher Cosmetics en Biotek en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

De eerste behandeling neemt ongeveer twee en een half uur in beslag.

Ben jij geïnteresseerd in een professioneel aangebrachte permanente make-up, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn salon. Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is of wil je graag wat meer informatie, dan ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Hou de lippen vijf dagen droog, drink met een rietje, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de lippen zo min mogelijk aan met de handen. Je mag gedurende één week het nabehandelingsproduct dat je van ons meekrijgt op de lippen aanbrengen. Deze en verdere regels kan je teruglezen in de nazorgfolder die je na de behandeling van ons meekrijgt.

De eerste dagen na de behandeling zullen de lippen erg kleurrijk zijn maar je hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. De kleur komt vanzelf terug en pas na zes weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Nabehandeling
Acht weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze nabehandeling duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl heb je na ongeveer 2 jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer anderhalf uur.

Tips en adviezen

  • Zo intensief en compact als een lippenstift kan een lippigmentatie nooit worden. De kleur en kleurintensiteit kunnen per dag verschillen onder invloed van kou of warmte.
  • Gebruik van een lipgloss kan de kleur intenser laten lijken.
  • Heb je regelmatig een koortslip? Vraag bij je huisarts om een pillenkuur Aciclovir. Zonder dit medicijn kan je een uitbraak van koortsblaasjes krijgen.
Chat openen
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?