Behandeling

Permanente wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van je gezicht. Maar niet iedereen is tevreden met zijn eigen natuurlijke wenkbrauwen.

Ze kunnen door de jaren heen wat dunner worden en hun natuurlijke vorm en expressie verliezen. Geldt dit ook voor jou en ben je daarom altijd druk in de weer met sjablonen en potloodjes en wil je ook graag het zwembad of je bed uitkomen zonder dat je wenkbrauwen verdwenen zijn, dan zijn permanente wenkbrauwen voor jou de oplossing.

Werkwijze

Allereerst zullen we met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een touwtje voor (browmapping) zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we de behandeling. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. De meeste mensen vinden de behandeling nagenoeg pijnloos. De pijn die je voelt is vaak nog minder dan het pijnlevel van epileren.

De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. 

De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri, Perfect Eyelash, Biotek, Li Pigments en Irma Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Ben jij geïnteresseerd in een professioneel aangebrachte permanente make-up, maak dan een afspraak voor een bezoek aan mijn salon. Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is of wil je graag wat meer informatie, dan ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen in de nazorgfolder die je mee naar huis krijgt.

De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien, hiervan hoef je niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

Chat openen
1
Stuur een WhatsApp
Hi, waar kan ik je mee helpen?