Permanente Wenkbrauwen

Permanente Wenkbrauwen

Terug naar Behandelingen

 

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel, ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van je gezicht. Maar niet iedereen is tevreden met zijn eigen natuurlijke wenkbrauwen. Ze kunnen door de jaren heen wat dunner worden en hun natuurlijke vorm en expressie verliezen. Geldt dit ook voor jou en ben je daarom altijd druk in de weer met sjablonen en potloodjes en wil je ook graag het zwembad of je bed uitkomen zonder dat je wenkbrauwen verdwenen zijn, dan zijn permanente wenkbrauwen voor jou de oplossing.

Permanente wenkbrauwen

permanente make-up wenkbrauwen soortenMet permanente make-up kunnen we je wenkbrauwen hun natuurlijke vorm teruggeven of veranderen naar jouw wens. Hiervoor hebben wij twee verschillende manieren om te pigmenteren: hairstrokes en ombre. Bij de hairstroke techniek worden er fijne haartjes gepigmenteerd, de ombre techniek creëert een zachte schaduw die in een 3D effect wordt opgebouwd.

Beide technieken geven een natuurlijk eindresultaat. Wil jij juist een wat pittigere wenkbrauw met duidelijke strakke lijnen dan is dit met de ombre techniek ook zeker mogelijk. Wij noemen dit een power brow. Het is ook mogelijk beide technieken te combineren.

Onze werkwijze

Allereerst zullen we met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, beginnen we de behandeling. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht. De meeste mensen vinden de behandeling nagenoeg pijnloos. De pijn die je voelt is te vergelijken met het pijnlevel van epileren.

De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag. Na zes weken volgt een nabehandeling van ongeveer een uur.

De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri, Long Time Liner, Li Pigments en Irma Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiëne- en veiligheidseisen.

Nazorg

Permanente make-up wenkbrauwen voor en naNa de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Deze kan je teruglezen op het nazorgformulier dat je mee naar huis krijgt.

De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien, hiervan hoef je niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Na een aantal dagen komt de kleur vanzelf terug en pas na vier weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Zes weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze duurt ongeveer een uur.

Afhankelijk van jouw huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Deze duurt ook ongeveer een uur.

 

Vragen

Heb je vragen? Klik dan even hier om een kijkje te nemen op de FAQ-pagina. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met ons.

Permanente wenkbrauwen

Wil je meer weten over onze behandelingen?