Permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen

Terug naar Behandelingen

 

Wenkbrauwen zijn niet alleen functioneel. Ze bepalen ook de uitdrukking en uitstraling van een gezicht. Door de jaren worden wenkbrauwen dunner en verliezen ze hun natuurlijke vorm en expressie. Veel van ons zijn dan ook vaak druk in de weer met sjablonen en potloodjes, bang zijn om te zwemmen of `kaal` wakker te worden.

Permanente wenkbrauwen

permanente wenkbrauwen

Uw wenkbrauwen kunnen weer in hun natuurlijke vorm en volume worden teruggebracht met behulp van permanente make-up of het aanbrengen van hairstrokes. Permanente wenkbrauwen geven uw gezicht weer haar natuurlijke expressie terug waardoor u zich weer jaren jonger voelt.

Onze behandelmethode gaat verder dan alleen maar wenkbrauwen tatoeëren. Wij nemen zorgvuldig met u door wat uw wensen zijn en welke uitstraling u wilt hebben. In overleg bepalen wij op welke manier en in welke tint en hoeveelheid wij de permanente wenkbrauwen aanbrengen.

Onze werkwijze

Allereerst zullen we met u de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de wenkbrauwen voor zodat u precies kunt zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen. Met fijne naaldjes wordt het pigment in de huid aangebracht.

De apparatuur en pigmenten die wij hiervoor gebruiken zijn afkomstig van Ecuri en Irma Hulscher Cosmetics en voldoen aan de door de GGD gestelde hygiene- en veiligheidseisen. De eerste behandeling neemt ongeveer twee uur in beslag.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat u zich aan een aantal ‘regeltjes’ houdt tijdens het genezingsproces. Deze ‘regeltjes’ kunt u teruglezen op het nazorgformulier dat u mee naar huis krijgt. Houd de wenkbrauwen drie dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak de wenkbrauwen zo min mogelijk aan met de handen. De eerste dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er een stuk donkerder uitzien maar u hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Zes weken na de eerste behandeling volgt de eerste nabehandeling. Deze nabehandeling duurt ongeveer een uur. Na zes weken volgt een tweede nabehandeling die ongeveer een half uur duurt.

Afhankelijk van uw huidtype en uw levensstijl heeft u na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer een uur.

 

Permanente wenkbrauwen

Wil je meer weten over onze behandelingen?